YDELSE

Mødelokaler

Waterlogic

Waterlogic

Virksomheden Waterlogic, der er en af Danmarks førende leverandører indenfor...

OpenNet

OpenNet

Hurtig udrykning opfulgt af en permanent løsning OpenNet er en moderne IT...

Bjerrum Nielsen

Bjerrum Nielsen

Nyt og moderne mødelokale matcher virksomhedens værdier Bjerrum Nielsen er en...

Vinding & Co.

Vinding & Co.

Vinding & Co A/S i Grindsted har siden 1990 oparbejdet en ledende position...

Hos WUAV kan vi hjælpe jer med at danne de bedste rammer for jeres møder med den helt rette mødelokaleindretning. For mange virksomheder er mødelokalerne et sted, der bliver brugt mange timer. Derfor er det også vigtigt, at lokalet er et rart sted at være. I kan skabe de bedste rammer for jeres møder med den rette indretning og det mest optimale inventar, der giver de bedste faciliteter for netop jeres virksomhed, og det får I med AV udstyr som touch skærme, storskærme, videokonferencer og meget mere.

AV udstyr sikrer dig de bedste mødelokaler

Et vigtigt element er AV udstyr til mødelokaler. De fleste møder i dag kræver både lys, lyd, projektorer, monitorer, mikrofoner, højtalere og meget andet AV udstyr. Hos os kan I finde de bedste løsninger på AV udstyr til mødelokaler. Vi står for hele den tekniske del af jeres mødelokale, og giver jer én samlet løsning på alt, hvad I skulle have brug for af AV udstyr.

Traditionelt set, er der enkelte fokuspunkter, der er de mest væsentlige i et mødelokale. Her gælder det bl.a. hvilken skærm, I vælger. Forskellige lokaler egner sig bedst til forskellige skærmtyper, og her er det vigtigt at finde ud af, om lokalet egner sig bedst til en storskærm, videovæg eller et lærred. Hos os er vi klar til at vejlede jer til at tage de bedste beslutninger for jer og jeres mødelokaler. Vi guider jer gennem det rigtige skærmvalg og andet AV udstyr til mødelokaler. Vi giver personlig vejledning og inspiration til jeres samlede mødelokaleindretning ift. de fysiske rammer, I har til rådighed. Med vores løsninger er du altid garanteret den bedste kvalitet. Vi klarer selvfølgelig også alt det praktiske og tekniske, og vi sørger for, at det hele fungerer, inden vi afslutter en opgave. Vi har mange års erfaring med både små og store mødelokaler, hvor der er høje ønsker og store forventning til en WUAV-oplevelse.

Vi finder den optimale AV løsning til jeres behov

Uanset om I har brug for store projektorer og monitorer eller blot et mindre lydsystem, så kan vi klare opgaven hos WUAV. Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud på jeres mødelokaler. I er altid velkommen til at stille spørgsmål og høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer. AV udstyr til mødelokaler er en fantastisk investering som I sent vil fortryde.

Prisberegner

få et oplæg

Udfyld formularen og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup.

Skal lokalet understøtte videomøder?

Er der en primær platform, det skal understøtte?

Skal der være mulighed for trådløs præsentation i lokalet?

Ønskes touch mulighed for skærmen?

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!