REFERENCE

OpenNet

""
Læs også om…
Waterlogic

Waterlogic

Virksomheden Waterlogic, der er en af Danmarks førende leverandører indenfor...

Hurtig udrykning opfulgt af en permanent løsning

OpenNet er en moderne IT virksomhed, der arbejder på at gøre hverdagen lettere for fibernetejere og udbydere af IP-baserede ydelser i Danmark. OpenNet er en uafhængig brancheplatform, der samarbejder med mange forskellige tjenesteudbydere og derigennem naturligt har et stort behov for let at kunne være i kontakt med samarbejdspartnere i hele landet.

Vi har af flere omgange hjulpet OpenNet med at opdatere deres AV-udstyr i møderummene, så de hele tiden lever op til de behov OpenNet har i forhold til lyd og billede til onlinemøderne.

Udfordring

I denne omgang var et ældre møderumsanlæg ikke længere tilstrækkelig, og det hastede med at få en ny løsning på plads. Allerede samme dag som vi fik kontakt, fik vi en midlertidig løsning sendt til kunden, så møderne kunne fortsætte.

Løsning

I den endelige løsning blev der taget udgangspunkt i det store behov for let at kunne komme i kontakt med samarbejdspartnerne. På grund af det store eksterne samarbejdsbehov blev det fra kundens side vurderet nødvendigt at kunne mødes på den platform, den pågældende samarbejdspartner havde valgt.

Derfor faldt valget på en Bring Your Own Device-løsning. Løsningen skulle samtidig leve op til nogle specifikke ønsker til design, funktionalitet og økonomi. I samarbejde med OpenNet fandt vi frem til den helt rigtige løsning i deres lokaler.

Løsningen blev et Up-to-date højttaler/bordmikrofon-sæt fra AVer med et konferencekamera, der understøtter panorering, tilt og zoom – samt autoframing, der via AI fanger alle mødedeltagere i billedet. Tilslutningen fra computer til kamera og TV blev trukket i en skjult gulvkanal, så der ingen unødige kabler er til stede.

En opgave hvor et her og nu behov blev løst i samarbejde mellem OpenNet og WUAV, der holdt lokalet kørende og endte med en rigtig fin og professionel løsning

Relaterede referencer

Læs flere lignende cases

Waterlogic

Waterlogic

Nyt Waterlogic domicil med AV-løsning i møderum og kantine.

Bjerrum Nielsen

Bjerrum Nielsen

Nyt og moderne mødelokale matcher virksomhedens værdier

Vinding & Co.

Vinding & Co.

En god videokonferenceløsning hos Vinding & Co. skulle holde gang i forretningen.

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!