Om WUAV

VERDENSMÅLENE HOS wuav

MÅL 4: KVALITETSUDDANNELSE

Vi har en målsætning hos WUAV om, at vores håndværk skal anerkendes og udvikles. Det gør vi blandt andet ved at sørge for at uddanne elever til AV uddannelsen. Endvidere tager vi gerne imod erhvervspraktikanter i folkeskolens 8.-9. klasse, ligesom vi også ser på, om vi kan være med til at udvikle mennesker, for hvem jobmarkedet er udfordrende, i form af jobpraktik.

 

MÅL 7: Bæredygtig Energi

Som et led i WUAV’s koncept tilbyder vi leasing af AV-løsninger, hvilket betyder, at produkter efter endt leasingperiode tilbagekøbes for at blive solgt som brugte produkter. Vores eget serviceværksted kontrollerer produkterne for umiddelbare fejl, og tilsvarende er vores værksted med til at sørge for, at flere produkter kan genanvendes i stedet for at blive kasseret.

 

MÅL 8: ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

Vi kigger hele tiden på at gøre tingene smartere og mere effektivt for at fremme produktivitet og økonomisk vækst. f.eks. er de fleste af vores interne processer ”cloud-baseret”, således at de kan tilgås uanset lokation. Ydermere forsøger vi at skabe et godt arbejdsklima, hvor vi arbejder seriøst – men vi gør det med et smil. Det er på linje med vores værdier, som lyder:

Ordentlighed – vi gør tingene rigtigt og uden smutveje, men har altid et glimt i øjet.

Ansvarlighed – det har vi overfor kunden, vores kollegaer og socialt i det samfund vi er en del af.

Proaktiv – Vi vil hellere være foran end bagud, både i vores kommunikation til kunden, i vores viden og vores økonomi.

Gennemtænkt – Vi tager kun kalkulerede chancer, og vores løsninger er der brugt tid på at tænke igennem.

 MÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Vi sørger for at kassere vores tekniske produkter på miljørigtig vis, til mindst mulig belastning for miljøet. Det betyder, at vi sorterer, kabler, elektriske komponenter mv. i hertil egnede affaldsbeholdere, og vi betaler for at det bliver afskaffet på korrekt vis.

MÅL 13: KLIMAINDSATS

Vi understøtter den grønne omstilling ved at installere løsninger, som er med til at mindske CO2 udledning. Herunder kan nævnes videomøde faciliteter, der i høj grad mindsker rejseaktivitet. Desuden benytter vi kun anerkendte producenter, som har fokus på at mindske CO2 udledning og forurening, og har ingen egen-import af produkter.

nyeste viden

Autoriseret og certificeret partner

WUAV er autoriseret og certificeret partner for en række kendte og anerkendte mærker. Det betyder, at du får nyeste viden om produkterne og får uddannede rådgivere og teknikere til din rådighed.

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!