YDELSE

Undervisningslokaler

Innovatoriet

Innovatoriet

Erhvervsakademi Sydvest havde et ønske om at opdatere et større lokale, der...

Innovatoriet

EASV Smart Academy

Indretning af hybridlokaler til undervisning på Smart Academy i Esbjerg og...

Det er fuldstændig essentielt, at elever og lærer har de rette faciliteter for en succesfuld undervisning. Derudover kan man ikke benægte, at vi lever i et samfund med stigende digitalisering. Derfor er der behov for at undervisningslokalet afspejler denne virkelighed. WUAV kan hjælpe jer med det helt rette AV udstyr, der kan give jer de bedste undervisningslokaler. WUAV tilbyder AV udstyr i højeste kvalitet, og vi har et bredt udvalg, der byder på eksempelvis en touch skærm, whiteboard eller en interaktiv projektor.

Dan de bedste rammer for undervisningen

Et flot og skarpt billede i Full HD på et lærred, touch skærm eller interaktiv projektor, giver stor opmærksomhed og er alle fantastiske værktøjer, der kan hjælpe jer med at danne de bedste rammer for jeres undervisning. Med en interaktiv projektor, har I bl.a. mulighed for at skabe spændende og levende præsentationer, der kan engagere hele lokalet. Hos WUAV kan I både finde den perfekte projekter eller touch skærm, der fungerer som et digital whiteboard, hvor noter og billeder kan arkiveres og videresendes via mail. Hos WUAV leverer vi altid nem og sikker software, så det er nemt for jer at håndtere undervisningslokalets AV udstyr. Det kan virke uoverskueligt at have gang i flere digitale platforme på en gang, men hos WUAV får I et enkelt setup, der gør hverdagen nemmere for jer.

Undervisningslokaler der siger WUAV

Når I handler med WUAV, er I garanteret høj professionalisme og fantastisk kvalitet. En touch skærm, en interaktiv projektor eller et whiteboard kan give helt nyt liv til et undervisningslokale. Vi skaber WUAV-oplevelser for vores kunder, og vi er altid klar til at hjælpe jer, med at danne de bedste rammer for lærerig undervisning. Når underviserne får digitale kompetencer til rådighed, der gør det muligt, i selv vanskelige lokaler at koble lys, lyd, interaktiv projektor, lærreder, storskærme, mikrofoner og højtalere sammen i en enkelt og effektiv løsning, får de mulighed for at tage deres undervisning til et helt nyt niveau.

AV udstyr til undervisningslokaler, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi leverer AV løsninger, der er tilpasset jeres lokaler og behov. Vi glæder os til at samarbejde med jer.

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!