YDELSE

LED, storskærme og pyloner

Spar Nord Aalborg

Spar Nord Aalborg

Spar Nords auditorium på hovedsædet i Aalborg bliver brugt til foredrag og...

Sydvestjysk Sygehus

Sydvestjysk Sygehus

Da Region Syddanmark skulle bygge ny sengeafdeling på Sydvestjysk Sygehus var...

Granly Hockey Arena

Granly Hockey Arena

Da man I Esbjerg besluttede sig for at etablere en ny ishockey arena, var...

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Udfordring Esbjerg Kommune blev udfordret på ønsket om styrket synlighed, og...

Vil I have jeres budskab ud på en spændende og levende måde, er LED storskærme og digitale pyloner det helt rette valg for jer. I har nu mulighed for at vise jeres budskaber og visioner til kunderne på helt nye måder med levende billeder i bevægelse og flot grafik. Både LED storskærme og pyloner er fantastiske værktøjer til at skabe synlighed for jeres virksomhed. I kan læse meget mere om digital skiltning lige herunder, hvor I også kan læse mere om, hvorfor det kan være den helt rette investering for jeres virksomhed.

Skab spændende content

LED storskærme og pyloner kan opstilles både ude og inde. De kan stå alverdens forskelliges steder som foran virksomhedens bygninger, i vejkanten eller hænges op i konferencesalen. Der er næsten ingen grænser for, hvor LED storskærme eller pyloner kan sættes op. Ønsker I at skabe mere synlighed overfor jeres kunder, er dette en fantastisk markedsføringsmetode. I bestemmer helt selv, hvor skærmene eller pylonerne skal stå og hvad, der skal køre på dem. På denne måde er I sikre på at ramme jeres kunder, der hvor de er med jeres budskab. Digital skiltning fra os kan både fås som enkeltstående skilte eller i en kæde, der danner en serie af digitale storskærme og pyloner. Det er helt op til jer. Vælger I flere skærme, kan I med fordel vælge forskellige budskaber eller design til de forskelig LED storskærme og pyloner, for at skabe endnu mere spændende content.

Topkvalitet fra WUAV

Det eneste I skal gøre, er at planlægge, hvilke budskaber I gerne vil have ud, så klarer vi resten. Vores digitale skilte er selvfølgelig i højeste kvalitet, der sikrer en god billedkvalitet. For at gøre det endnu nemmere for vores kunder, har vi udviklet et intelligent online setup, hvorfra I kan styre jeres LED storskærme og pyloner live! I kan altså planlægge præcis, hvad der skal vises på de forskellige skærme på forskellige tidspunkter af døgnet. Med os har I en solid og trofast samarbejdspartner, der ved hvordan, man laver de bedste LED storskærme og digitale pyloner i alle størrelser. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har nogen spørgsmål ang. vores produkter og services. I kan se eksempler på nogle af vores tidligere storskærme og digitale pyloner lige herunder, hvor I kan finde inspiration til jeres næste projekt.

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!