YDELSE

Lydsystemer

Innovatoriet

Innovatoriet

Erhvervsakademi Sydvest havde et ønske om at opdatere et større lokale, der...

OpenNet

OpenNet

Hurtig udrykning opfulgt af en permanent løsning OpenNet er en moderne IT...

Bjerrum Nielsen

Bjerrum Nielsen

Nyt og moderne mødelokale matcher virksomhedens værdier Bjerrum Nielsen er en...

Lyd spiller en kæmpe rolle for, hvordan et budskab bliver opfattet. Skrattende og dårlig lydkvalitet kan lynhurtigt komme til at virke uprofessionelt for en arbejdsplads. Derfor tilbyder vi hos WUAV fantastiske lydsystemer, der giver jer den bedste lydkvalitet. Det er tydeligt at høre forskellen, når der står professionelle folk fra WUAV bag jeres lydsystemer uanset om det er til et mindre mødelokale eller til de helt store konferencesale. Hos WUAV tilbyder vi de bedste lydsystemer til fordelagtige priser. Du kan læse mere om de mange fede fordele ved lydsystemer lige herunder.

Lydsystemer til ethvert lokale

Hos WUAV prioriterer vi kvalitet højest. Det er vigtigt for os, at vores udstyr, giver vores kunder de bedste oplevelser. Derfor er du altid sikret høj professionalisme, når du handler med WUAV. Vi kan netop tilbyde denne høje kvalitet, fordi vi har ansat de dygtigste medarbejdere. Vi har lydsystems-kompetencer til rådighed, der kan opnå fantastisk lyd i selv de mest vanskelige, akustiske lokaler. Vi garanterer stabil og god lyd, uanset om I skal have lydudstyr til mindre forsamlinger eller om I skal kunne spille en hel sal op med god musik.

Autoriserede BOSE® PRO PARTNER

Derudover er vi autoriserede BOSE® PRO PARTNER, hvilket vil sige, at I får fagfolk til jeres rådighed, der er eksperter i lydbølgers bevægelse, og ved lige præcis, hvordan man opnår det bedste resultat i jeres lokaler. Hos WUAV leverer vi den nødvendige viden, der sikrer jer de bedste lydsystemer. Vi har mange års erfaring med professionel håndtering af lyd, og derfor kan vi med garanti finde et match til jeres ønsker og behov. I kan se nogle af de tidligere løsninger, vi har lavet, lige herunder på denne side, hvor I også har mulighed for at læse mere om de enkelte. Derudover tilbyder vi mugligheden for at virtualisere lyden for jer, så I kan lytte til løsning inden den bliver installeret. På denne måde får I dokumentation på, hvor god lyden egentlig er.

Kirkelyd

I mange kirkerum giver arkitektur og materialevalg udfordringer i forhold til akustik, efterklang og taleforståelighed. WUAV skaber de bedste lydforhold, som sikrer en fremragende taleforståelighed og en god lydoplevelse for både personale og menighed uanset placering i kirkerummet.

Med de rigtige lydforhold kan kirkegængere uden problemer høre, hvad der bliver sagt i kirken og samtidig få en fantastisk oplevelse af musik og toner. Lyden er med til at skabe den helt rigtige ramme og ro omkring de kirkelige handlinger.

Ved planlægning af et nyt lydsystem tages der udgangspunkt i kirkens arkitektur og akustik. Ved hjælp af avancerede computermodeller, bliver der udviklet et lydsystem, som passer optimalt til den givne akustik.

Andre kirker har grundet den flotte arkitektur et begrænset udsyn, hvorfor skærme og kameraer kan være med til at hjælpe alle til at få en god oplevelse. På den baggrund kan skærme og kamera integreres så de passer elegant ind i omgivelserne.

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!