YDELSE

Udlejning

Der er på nuværende tidspunkt ingen indlæg under denne kategori.

Har du nogle spørgsmål, vi kan være behjælpelige med at besvare?

Mangler du lyd, lys eller en stor projektor til et arrangement, er vi klar til at hjælpe dig. Hos WUAV kan du nemlig leje AV udstyr i verdensklasse.

Uanset om du har brug for udlejning af projektor, skærme, mikrofoner eller noget helt fjerde, kan du med garanti finde det her hos WUAV. Vi tilbyder professionel udlejning, der kan tage jeres arrangement til det næste niveau. Vær sikker på at alt jeres AV udstyr spiller med udlejning fra WUAV. Du kan læse mere om vores tilbud på udlejning af AV udstyr lige herunder.

Udlejning af AV udstyr

Uanset om du selv vil hente og sætte udstyret op, eller om du vil have vores professionelle medarbejdere til at løse opgaven, er du landet det helt rette sted. Med udlejning af AV udstyr fra WUAV har du mulighed for at gøre det, præcis som det passer dig bedst. Du kan slippe for alt det praktiske og tekniske eller du kan klare opgaven selv – det er helt op til dig. Vores AV udstyr kan eksempelvis hjælpe dig med lyd i både store som små lokaler, billede visninger, store taler og trådløse mikrofoner, der sidder helt perfekt og giver den bedste lys til dit publikum. Vi hjælper dig med at danne de bedste rammer for dit arrangement. Et arrangement, der både kan være store konferencer eller blot et møde, hvor I har brug for udlejning af projektor eller lignende.

Dine ønsker og behov løses i en WUAV-løsning, der både kan indeholde levering, tilslutning, installation og support under arrangementet. Det gør det til en WUAV-oplevelse.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig til et WUAV-arrangement. Vi vægter en høj kundeservice højt, og derfor er vi altid klar til at tilbyde gratis vejledning, når du skal finde det helt rette udstyr til dit arrangement. Kontakt os på mail eller telefon, og lad os sammen finde den bedste løsning til dit arrangement.

Læs mere om leasing af AV udstyr

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!