REFERENCE

Innovatoriet

"- Nu har vi ikke længere har ondt i maven, når lokalet skal i brug – og brugerne kan nu selv stå for afviklingen."
— IT- afdelingen EASV Smart Academy
"- Nu har vi ikke længere har ondt i maven, når lokalet skal i brug – og brugerne kan nu selv stå for afviklingen."
— IT- afdelingen EASV Smart Academy
Læs også om…
EASV Smart Academy

EASV Smart Academy

Indretning af hybridlokaler til undervisning på Smart Academy i Esbjerg og...

Waterlogic

Waterlogic

Virksomheden Waterlogic, der er en af Danmarks førende leverandører indenfor...

Erhvervsakademi Sydvest havde et ønske om at opdatere et større lokale, der bliver brugt både in house og af gæster udefra fra det lokale erhvervsliv. Målet var derfor at skabe et multifunktionelt rum, der var nemt at betjene, men stadig teknologisk avanceret.

Vi gik derfor i dialog med Erhvervsakademiet i forhold til de ønsker, som de havde for rummet. I dialogen snakkede vi både ønsker på den korte og den lange bane med henblik på udbygning af rummets funktioner efterhånden som behovet i fremtiden ville udvikle sig.

Dette endte ud i en stærk løsning, hvor vi genbrugte den del af kundens eksisterende installationsmateriel, som fortsat kunne støtte op om ønsker og behov.

Projektorløsning

Vi endte derfor med en 2-projektorløsning, hvor den eksisterende projektor i rummet blev genanvendt – men fik ny placering.

Projektorløsning

Først blev rackskabet flyttet fra væggen og op over loftet, da den nye installation ikke gav brugerne behov for at komme heri. I første omgang blev de eksisterende mikrofoner genbrugt i installationen. Efter kort tid, blev det dog besluttet, at også skulle opgraderes – headsettet blev forvandlet til en Catchbox mikrofon, der er ideel til få gang i publikum – og voicelift mikrofonerne blev i samarbejde med Sennheiser erstattet af en Sennheiser Team Connect Ceiling 2, der er installeret fladt i loftet.

Også i det skjulte udstyr i racket har der også været fokus på stabilitet og kvalitet, da der her er valgt produkter fra Bose til at levere lyd i rummet.

Loftsmikrofoner og trackingkamera

Rummet understøtter samtidig online konference på både Zoom og Teams via Airtame Hub – hvor lyden fra Sennheiser loftsmikrofonen indgår og billedet leveres af et trackingkamera, der følger oplægsholderen eller underviseren, hvor end man bevæger sig hen.

Alt styring af lokalet er samlet i et enkelt interface på en 22” touchskærm. – Dem er der monteret to af i rummet – Den ene skærm er placeret bagerst i lokalet. De to skærme er valgt således, at man helt uset kan foretage justeringer af lyd eller indhold under et oplæg. Som prikket over i’et har der været et samarbejde med kundens elinstallatør så den eksisterende rumstyring af lyset også indgår i den nye rumstyring på skærmene.

Den samlede installation har gjort, at IT-afdelingen ”ikke længere har ondt i maven, når lokalet skal i brug – og brugerne kan nu selv stå for afviklingen.”

Relaterede referencer

Læs flere lignende cases

EASV Smart Academy

EASV Smart Academy

Indretning af hybridlokaler til undervisning på Smart Academy i Esbjerg og...

Waterlogic

Waterlogic

Nyt Waterlogic domicil med AV-løsning i møderum og kantine.

OpenNet

OpenNet

Hurtig udrykning opfulgt af en permanent løsning

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!