REFERENCE

Bjerrum Nielsen

""
Læs også om…
Innovatoriet

Innovatoriet

Erhvervsakademi Sydvest havde et ønske om at opdatere et større lokale, der...

Waterlogic

Waterlogic

Virksomheden Waterlogic, der er en af Danmarks førende leverandører indenfor...

Nyt og moderne mødelokale matcher virksomhedens værdier

Bjerrum Nielsen er en produktionsvirksomhed, der går helt tilbage til 1949. Nøgleordene var kvalitet, kreativitet og fleksibilitet, og lige siden har netop de tre værdier kombineret med en god portion nytænkning været det solide fundament for den vækst og succes Bjerrum Nielsen har oplevet. I dag kan

Bjerrum Nielsen tilbyde one-stop-shopping lige fra CNC og industrilakering til dekoration og færdig montage af kundernes produkter og halvfabrikata.

Bjerrum Nielsen havde i forbindelse med en udvidelse af kontorfaciliteterne behov for et nyt og moderne mødelokale, der matchede deres værdier.

Højttalere gemt i virksomhedens egne designede vægpaneler

Tidsplanen for istandsættelse af lokalet var stram.  Men efter besigtigelse af lokalet og en grundig gennemgang af de produkter, der matchede behovet, fandt vi frem til en løsning, hvor møderummet bl.a. blev indrettet med højttalere fra Bose skjult i de specialdesignede vægpaneler, som Bjerrum Nielsen selvfølgelig selv har designet og fabrikeret.

Herudover er der monteret gooseneck mikrofoner i loftet fra DPA, der er kendt for deres høje kvalitet og diskrete design. Et kvalitets PTZ-kamera med autoframing, der sikrer et godt billede af alle mødedeltagere i rummet under onlinemøderne.

MTR løsning til videomøder

Slutteligt blev lokalet suppleret med en MTR løsning fra Lenovo. Det sikrer en enkel betjening, hvor Teamsmøder, som er booket til mødelokalet, kan aktiveres med ”One Touch Join” – ÉT TRYK, så er du i gang med videomøder.

Alle kabler i rummet er trukket skjult bag paneler, over loftet, under gulvet eller under bordet, så lokalet fremstår knivskarpt og de specialdesignede møbler og paneler får fuld fokus.

Et helt igennem gennemført kvalitetsmøderum lavet i tæt samarbejde med kunden.

Relaterede referencer

Læs flere lignende cases

Innovatoriet

Innovatoriet

Ny 2-projektorløsning og trackingkamera en del af opgraderingen hos EASV Sydvest …

Waterlogic

Waterlogic

Nyt Waterlogic domicil med AV-løsning i møderum og kantine.

OpenNet

OpenNet

Hurtig udrykning opfulgt af en permanent løsning

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!