REFERENCE

Erhvervsakademi Sydvest

""
Læs også om…
Innovatoriet

Innovatoriet

Erhvervsakademi Sydvest havde et ønske om at opdatere et større lokale, der...

OpenNet

OpenNet

Hurtig udrykning opfulgt af en permanent løsning OpenNet er en moderne IT...

Hos ERHVERVSAKADEMI SYDVEST søgte de efter ordentlig lyd til deres fredagsbar.

Udfordring
Hos Erhvervsakadami Vest søgte de efter ordentlig lyd til deres fredagsbar, som skulle kunne sætte gang i festen, og være enkelt at bruge da der var flere brugere tilknyttet systemet. I sammenhæng med at fredagsbaren skulle moderniseres til at være samlingspunktet for de studerende, blev WUAV A/S valgt til at levere en flot, god Bose lyd løsning. Endvidere ønskede man forskellige scenarier, idet man havde flere zoner hvor der skulle etableres lyd, og som skulle kunne indstilles selvstændigt med kilde og volume.

Løsning
Med Bose lyd fik “piben en anden lyd”. 2 stk. Bose Freespace 3 pendel-system med subwoofer blev valgt til løsningen inde ved selve baren, bestående af 4 sattellit-højttalere og 1 subwoofer. Ude i de 2 tilstødende lokaler blev der valgt Bose DS40 højttalere, til at spille god lyd. Alt sammen betjent via små volume og kildevælgere inde bag baren, og med alt udstyret låst af for uvedkommende. Internetradio, og tilslutning for tablet eller smartphone via kabel blev også installeret. Trådløs mikrofon til brug ved fælles-arrangementer (bingo/banko mv.) er også installeret.

Resultat
Festen er i gang, og de er rigtig glade for et brugervenligt og flot system der er smukt integreret i de flotte omgivelser. Zonerne kan inddeles, så der ud i foyeen kører lyd fra den trådløse mikrofon, imens festen er i gang med disko-musik inde i baren.

Relaterede referencer

Læs flere lignende cases

Innovatoriet

Innovatoriet

Ny 2-projektorløsning og trackingkamera en del af opgraderingen hos EASV Sydvest …

OpenNet

OpenNet

Hurtig udrykning opfulgt af en permanent løsning

Bjerrum Nielsen

Bjerrum Nielsen

Nyt og moderne mødelokale matcher virksomhedens værdier

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!