REFERENCE

Sydvestjysk Sygehus

""
Læs også om…
Spar Nord Aalborg

Spar Nord Aalborg

Spar Nords auditorium på hovedsædet i Aalborg bliver brugt til foredrag og...

Granly Hockey Arena

Granly Hockey Arena

Da man I Esbjerg besluttede sig for at etablere en ny ishockey arena, var...

Da Region Syddanmark skulle bygge ny sengeafdeling på Sydvestjysk Sygehus var et af kravene, at alle 158 sengestuer skulle være enkeltmandsstuer udstyret med en fladskærm, så patienten kunne få mulighed for at se tv.

Indretningen af stuerne skulle give en god oplevelse for patienten, og måske endda medvirke til en hurtigere helbredelse. Derudover var der et krav om, at lægen skulle have mulighed for at vise journalen på skærmen fra den PC som står i hvert rum.

Vi har tidligt i processen i dialog med projektafdelingen og har har haft et rigtig godt samarbejde om at lave den rigtige løsning.

WUAV løsning med LG skærme

Vi valgte at tilbyde LG skærme, 55” Ultra HD, for at give et godt, skarpt og stort billede. Derudover er skærmene udstyret med en ”Easy” fjernbetjening med kun ganske få knapper, som gør betjeningen nem og enkel – for både patienter og ansatte.

I den nye sengebygning er der også lavet fire ekstra store stuer for at imødekomme svært overvægtige patienter.  Disse rum er noget større end de almindelige stuer, hvilket også gør, at afstanden til fladskærmen bliver større.

I disse stuer monterede vi  70” LG UltraHD skærme, så billedet stadig har den rigtige størrelse, når man ligger i sengen.

Et stærkt samarbejde og et godt slutprodukt

– Samarbejdet med WUAV har været en fornøjelse. Montørerne arbejder både selvstændigt og løsningsorienteret, udtaler projektleder Niels Peter Silberbauer fra arkitekt firmaet TEKT.

Alle er samvittighedsfulde med udførelsen af deres arbejde, og der udvises en faglig stolthed, som kan ses på slutproduktet.  Medarbejderne opfører sig altid høflig overfor alle omkring dem og taler altid pænt, hvilket er blevet bemærket og værdsat.

Kort sagt, arbejdet er afleveret uden fejl og mangler, og alle arbejder er afsluttet inden for den aftalte tidsperiode – “og det er jo godt nok”.

Relaterede referencer

Læs flere lignende cases

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Danmarks femte største kommune sørger for digital synlighed …

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!