REFERENCE

Esbjerg Kommune

""
Læs også om…
Innovatoriet

Innovatoriet

Erhvervsakademi Sydvest havde et ønske om at opdatere et større lokale, der...

Waterlogic

Waterlogic

Virksomheden Waterlogic, der er en af Danmarks førende leverandører indenfor...

Byrådssalen i Esbjerg Kommune er et sted hvor mange vigtige beslutninger træffes. Salen bruges til byrådsmøderne, hvor dialogen imellem byrådsmedlemmerne er vigtig og stiller krav om at de tekniske løsninger ikke skal være en hindring for den gode debat.

Det eksisterende AV udstyr trængte til en opdatering til de nyeste standarder. Tidligere var lokalet udstyret med én enkelt projektor, hvilket gjorde det svært at se præsentationer fra alle pladser. Lyden var også begrænset, og ikke så god på tilhørerpladserne.

Esbjerg Kommune krævede, at billeder og præsentationer skulle kunne ses og høres tydeligt fra alle pladser i salen samtidig med at betjeningen skulle være enkelt. Herunder at lys, lyd, ovenlysgardin, lærreder, projektorer mv. kunne betjenes via én betjening.

Ydermere var det et krav, at AV udstyret kunne være ”usynlig” når det ikke var i brug, således den ikoniske sal tog sig ud fra sit bedste.

3 motoriserede lærreder er indbygget i loftet, og rulles automatisk ned/op afhængig af brugen. De 3 projektorer er monteret over loftet, og projekterer billedet via spejle som kører ned fra loftet. Dvs. at projektorerne ikke kan høres og er meget diskrete, selv når de er i brug. Valget af projektorer faldt også på LASER teknologi, en teknologi som har op til 10 gange længere levetid på lampen og er yderst driftsikker.

Der er indbygget Bose højttalere i loftet, således der også er lyd ved tilhørerpladserne. Alt betjening foregår via et enkelt touchpanel, hvor der er opsat forskellige scenarier, som gør det enkelt at dæmpe lys, rulle gardiner for etc.

Dette er en løsning hvor man tænker….. Wuav!

Relaterede referencer

Læs flere lignende cases

Innovatoriet

Innovatoriet

Ny 2-projektorløsning og trackingkamera en del af opgraderingen hos EASV Sydvest …

Waterlogic

Waterlogic

Nyt Waterlogic domicil med AV-løsning i møderum og kantine.

OpenNet

OpenNet

Hurtig udrykning opfulgt af en permanent løsning

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!