REFERENCE

Sportspark Blaavandshuk

""
Læs også om…
Vestfrost Solutions

Vestfrost Solutions

Vestfrost Solutions er en global udvikler og producent af innovative og...

Sportspark Blaavandshuk er fit for fight.

Udfordring

SportsPark Blaavandshuk ønsker at præsentere SportsParkens oplevelser og muligheder, på en dynamisk måde for de mange tusinde gæster, som dagligt besøger området.

Løsning

WUAV leverer et intelligent og dynamisk informationssystem med 3 selvstændige skærme samt en videovæg, der er placeret strategisk gode steder, hvor turister og lokale gæster får præsenteret idéer, tilbud og muligheder for aktiviteter. Løsningen omfatter også en “high-brightness” skærm, monteret i et vinduesparti, med front til hovedgaden for stor synlighed. Alle skærme styres centralt via software og internetadgang, der gør det nemt at skifte budskaber på en enkelt eller på alle skærme. Der kan vises film, PowerPoint, flash, animationer, billeder og tekster.

Resultat

SportsPark Blaavandshuk har opnået stor synlighed på egne dynamiske medier, med avancerede muligheder for dagsaktuelle oplevelser og muligheder.

Udtalelse

Vi har fået en WUAV-løsning som skaber WUAV-opmærksomhed direkte hvor turisterne er, nemlig ved vores store fitnesscenter midt i Blåvand, siger Peter Nielsen, Center-direktør, SportPark Blaavandshuk. Løsningen giver effektiv information og formår at “flytte gæsterne” til vores 2 svømme – og badeland i Oksbøl samt til Golfbanen i Ho.

Relaterede referencer

Læs flere lignende cases

Vestfrost Solutions

Vestfrost Solutions

Vestfrost Solutions er en global udvikler og producent af innovative og...

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Danmarks femte største kommune sørger for digital synlighed …

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!