BLOGINDLÆG

WUAV er leverandør til det offentlige

Vi er stolte af at være godkendt som leverandør til det offentlige via en SKI-rammeaftale, og dermed kan levere til stat, regioner, kommuner, forsyningssektor, mv.

Det fællesoffentlige, dynamiske indkøbssystem, der blandt andet omfatter SKI 02.70, muliggør at også mindre og mere specialiserede leverandører kan byde ind som leverandører.

WUAV A/S er i den forbindelse blevet godkendt som leverandør og kan derfor fremadrettet levere AV-løsninger til det offentlige, herunder kommunale institutioner – skoler, biblioteker og museer. m.fl.

At være SKI-leverandør betyder, at vi kan levere AV-udstyr på konkurrencedygtige vilkår, og som leverandør lever vi samtidig op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Med SKI-rammeaftalen får indkøbere større fleksibilitet, når skal vælge blandt andet AV-løsninger og produkter – de kan nemlig frit at vælge leverandør, og kan selv vælge ud fra pris, kvalitet og miljø, når de skal bestille nye produkter og løsninger. Man kan som kunde godt anvende SKI 02.70 til indkøb af produkter, der er på andre AV-aftaler. 

Se meget mere om SKI-rammeaftaler her

Relaterede blogindlæg

Læs flere lignende artikler

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!