BLOGINDLÆG

Brug nemt Microsoft Whiteboard til dine Teams møder

Med den nye digitale whiteboard løsning fra Microsoft kan du holde aktive og engagerende online møder eller online undervisning, hvor alle har mulighed for at bidrage.

Vær kreative sammen – hver for sig

Et digitalt whiteboard kan gøre et virtuelt møde mere levende og “virkeligt”, fordi det tillader alle mødedeltagere at være en aktiv del af mødet, selv om I ikke befinder jer på samme lokation. På whiteboardet kan I sammen visualisere jeres indhold og samarbejde om at bidrage via håndskrift – eller lidt mere kreativt med farver, figurer og andre foruddefinerede skabeloner. Alle mødedeltagere kan tilføje noter eller tegninger til jeres fælles whiteboard.

Microsoft Whiteboard er specielt velegnet til

  • Team samarbejde 
  • Workshops
  • Projektplanlægning 
  • Brainstorming 
  • Online undervisning

Øg effektiviteten på mødet

Afholder du et møde, hvor du anvender et digitalt whiteboard det kan være med til at øge effektivitet og produktivitet på mødet, fordi alle nemt og hurtigt kan bidrage. Man er således ikke afhængig af, at én person tager noter eller bidrager med indhold. Desuden gør den digitale løsning det nemt at kopiere, dele og gemme alt indhold efterfølgende.

Connect med din MTR enhed

Microsoft digitale whiteboard kan nemt aktiveres og anvendes sammen med fleste Office 365- og Microsoft 365-programmer, fx Microsoft Teams. Via en lokal MTR-enhed for du via en mødedeltagers pc adgang til en skærm, der anvendes som whiteboard.

I vores showroom har vi installeret og afprøvet Microsoft Whiteboard løsningen. Se med her, hvordan det fungerer i praksis.

Vil du høre mere om Microsoft Whiteboard så er du mere end velkommen til at aftale et møde i vores showroom, hvor vi har mulighed for at demonstrere alle de mange muligheder og funktioner som denne digitale løsningen kan byde på. Glæd dig til at opleve den!

Relaterede blogindlæg

Læs flere lignende artikler

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!