BLOGINDLÆG

Gør det klassiske whiteboard digitalt

Mødekulturen i mange virksomheder præges af online møder – og nogle møder afholdes endda delvist fysisk og delvist online. Nu kan du med ny teknologi gøre dine fysiske møder digitale på en helt ny måde. Brug det klassiske whiteboard i dit mødelokale og få det digitaliseret på samme tid.

Med et nyt whiteboard-kamera kan du via en MTR-enhed koble dit fysiske mødelokale sammen med dit online Microsoft Teams-møde. Herved kan du benytte de sædvanlige mødelokalefaciliteter, mens alt fremgår klart og tydeligt for dine online mødedeltagere.

Whiteboardkameraet har en intelligent billedforbedring, hvor kroppen gøres utydelig, så personen ved whiteboardet ikke skærmer for tekst eller andet på whiteboardet. Samtidig optimeres farven og kontrasten på tuschen, så skriften bliver lettere at læse digitalt, ligesom evt. benyttede post-its vises ekstra skarpt på skærmen.

Moderne og diskret design  
Med et lyst og moderne design blender kameraet diskret ind i næsten alle rum. Der er fuld integration med dit MTR system, og det er let at skærmen med de online mødedeltagere med et enkelt tryk på en knap på MTR enheden. Systemet understøtter skærmopløsning op til FullHD – 1080p.

Se hvordan Bo demonstrerer, hvor nemt enheden benyttes – og hvordan teknologien kan skabe en tydelig sammenkøring af dit analoge og dit digitale møde.

Relaterede blogindlæg

Læs flere lignende artikler

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!