BLOGINDLÆG

Få den unikke Bose-oplevelse med den nye VB1 videobar

BOSE præsenterer nu den helt nye VB1 videobar – en alt-i-en enhed, der giver den absolut bedste lyd og video til jeres online møder.

I kan nu få BOSE oplevelsen ind i samtalerummet eller det mellemstore mødelokale med en alt-i-et løsning som kræver et minimalt set-up. Hvad enten det er et hurtigt morgenmøde eller et omfattende workshopmøde, så hjælper BOSE VB1 Videobar jer med at mødes. Blive set og hørt  – og arbejde bedre.

VB1 videobaren leverer en unik lyd- og billedeoplevelse. I vil opleve, at samtaler får en mere naturlig lyd takket være de seks bjælke-styrede mikrofoner, som aktivt fokuserer på stemmer og udelukker baggrundsstøj, ligesom en auto-equalizer optimerer lyden for alle mødedeltagere – og understøtter videooplevelsen.

Med VB1 videobar er alle i samme rum

Et 4K ultra HD kamera med autoframing leverer krystalklare videobilleder og sikrer, at alle kan se og høre både oplægsholderen, whiteboardet, flipoveren eller andre faciliteter i lokalet – og alle har følelsen af at være i samme rum. Enheden giver dermed forbedret lyd- og billedeoplevelse til din online mødeplatform, fx MS Teams eller Zoom.

Smuk fremtoning og enkel installation

VB1 tilsluttes med kun ét kabel til både lyd og billede, og dermed undgår I rod på jeres mødebord. Det betyder, at videobaren får en elegant fremtoning, og den fremstår præsentabel i et enkelt indrettet mødelokale – og så undgår I en masse kabler, der kan få lokalet til at se rodet ud.

Der er forskellige muligheder for montering. Videobaren stå på bordet eller hænge på væggen, og den kan forbindes til eksisterende netværk og AV-installationer.

Betjening via app eller webbrowser

I kommer nemt i gang med at bruge videobaren, som kan konfigureres og styres med BOSE app’en eller webbrowser. Her kan I nemt betjene enheden fx. justere lydstyrke, zoome billedet eller parre Bluetooth enheder. Multimedie præsentationer kan afspilles via USB-stik eller trådløs Bluetooth forbindelse, og I kan også nemt benytte videobaren som højtaler og afspille musik via en Bluetooth enhed.

Bliv set skarpt – bliv hørt og forstået klart. Med den nye VB1 fra BOSE.

Er du nysgerrig på BOSE videobaren?

Kontakt os og få en demonstration af BOSE VB1 videobar.

Relaterede blogindlæg

Læs flere lignende artikler

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!