BLOGINDLÆG

Collaboration Video Bar er nu på markedet

De første Collaboration Video Bar – udviklet til at samarbejde med Microsoft Teams – er nu kommet på markedet.

Det nye begreb Collaboration Video Bars er lavet i samarbejde imellem Microsoft og nogle af de førende AV producenter.

Begrebet dækker over en intuitiv løsning, hvor brugere nu får mulighed for at afvikle videomøder interaktivt via en touchskærm i mødelokalet. Der er altså tale om en udbygning i forhold til de nuværende Microsoft Teams Room Systems, som indtil videre har været førende indenfor videoressourcer til mødelokalerne, dog uden touch-funktioner.

Collaboration Video Bars gør videomøder til en leg!

En Microsoft Teams certificeret video bar gør det utroligt nemt at indkalde til og deltage i videomøder. Man sender en invitation til mødelokalet, og når det er tid til mødet, trykker man blot på ikonet på skærmen – voila! Så er man i gang – vi kalder det ”One Touch Join”.  Det er heller ikke nødvendigt at have en PC i mødelokalet til at afvikle videomøderne, da ressourcen er indbygget.

Indtil videre har flere leverandører produceret produkter som understøtter Microsoft CVB, en af dem er POLY, som WUAV også er certificeret til at sælge. Udvalget er mange og afhænger af de behov, som det enkelte lokale har.

Oplev uanede muligheder med touchskærme

Touchskærme giver uanede muligheder for at øge effektiviteten, kreativiteten og innovationen under møder, konferencer og undervisning.

Med en touchskærm kan der interageres med, og udveksles, indhold på kryds og tværs. Der kan for eksempel skrives på skærmen med en speciel pen eller med fingrene, og indhold kan gemmes og deles mellem mødedeltagerne.

En skærm giver desuden gode billeder uanset lysindfald i rummet og du behøver ikke mørklægge lokalet. Skærmene er forsynet med nyeste touch teknologi, som er langt mere præcis end tidligere, og hvor du har fornemmelsen, at du skriver på en tavle.

Kontakt os for at få en demonstration eller for at høre mere om mulighederne med denne nye og innovative teknologi.

Relaterede blogindlæg

Læs flere lignende artikler

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!