Corporate responsibility

CSR politik

med interDet er IKKE nok!

Alt hvad vi er og gør handler om begejstring, om en fantastiske oplevelser, om glæde, om det u-forventelige, om at blive positiv overrasket og om alt det, der kan siges med et lille ord: WUAV. Det er med de betydninger, vi bidrager her:

 

Stafet For Livet

Stafet For Livet handler om et døgn, hvor der sættes fokus på kræftsagen. Hvor mange virksomheder, organisationer og enkeltpersoner kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper med kræft. Stafet For Livet er et fællesskab. Det er oplysning og indsamling i kampen mod kræft. Vores bidrag sker med ønsket om, at opnå WUAV og opleve at det nytter. Vi fortsætter kampen mod kræft.

EfB

Det handler om fodbold. Det handler især om engagement. Om at levere WUAV-oplevelser til publikum og være partner i et fællesskab, og om at levere varen. Det handler også om at dyrke et netværk og gå efter målet. Det handler om at score point, om at vinde, om at sige WUAV. Det er med det engagement vi er partner i EfB.

Team Esbjerg

Danmarks bedste håndboldpiger vandt guld i sæson 2015/2016. Det er med det engagement, evne og vilje, vi engagerer os i Team Esbjerg. Vi siger WUAV og tak for en fantastisk finale, som i høj grad viser og beviser at det er guld værd at kæmpe for hvert eneste mål. WUAV. Det er med det  engagement vi går på arbejde og giver aldrig op. Og med det mål fortsætter og udvikler vi samarbejdet med kunderne.

Praktikanter

Efterspørgslen efter praktikantpladser er stor. Vi kan desværre ikke efterkomme alle ansøgninger. Men vi er meget glade for interessen i vores fag, og vi tager alle de praktikanter, vi kan servicere med kvalitet. Det er vigtigt for os, at praktikanterne får en WUAV-oplevelse hos os. Det kræver vores opmærksomhed og vi glæder os altid til at levere en WUAV-oplevelse, der kan motivere praktikanterne til vores branche. Vi byder også gerne flygtninge med interesse for vores fagområde velkommen som praktikanter.

Hos WUAV interesserer vi os for faget, at levere kvalitet i lyd og billede. Det er bare ikke helt nok for os. Vi interesserer os også for mennesker der har brug for mere. Evne og vilje driver WUAV, og alt det vi er og gør.

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!