Videomøde

I år 2020 er videomøder nærmest blevet det nye sort. Vi tilbyder dig den bedste teknologi og de rette værktøjer, der kan give jer den bedste oplevelse med et videomøde – på begge sider af skærmen. Du har måske oplevet før, at det med videomøder til tider kan være lidt kompliceret, og måske driller lyden eller billedkvaliteten, hvilket forstyrrer hele mødet. Men det behøver faktisk slet ikke at være sådan. Et videomøde kan nemlig med få vigtige steps blive din nye fortrukne mødestil.

Hos WUAV tilbyder vi alt, hvad du har brug for til et vellykket videomøde. Et videomøde er både en fantastisk løsning, hvis du har brug for at snakke med samarbejdspartnere, der geografisk befinder sig langt væk fra dig, men det kan også være en effektivisering af processerne på arbejdet, så medarbejdere kan bruge mere tid på at løse opgaver end at tage til møder. Især på transporten kan du finde en stor besparelse ved online møder, hvilket er en af de helt store fordele ved at afholde et videomøde fremfor fysisk.

Der findes også mange flere fordele ved online møder. Faktisk oplever mange, at online møder kan gøre dig mere effektiv og dermed hurtigere komme til sagens kerne. De smarte teknologier ved online møder gør selvfølgelig også, at alle deltagere nemt kan dele og vise hinanden dokumenter og dele deres egen skærm under præsentationer.

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du og dine medarbejdere får den bedste oplevelse med et videomøde. Det handler om at investere i god kvalitet, da meget kan gå tabt ved online møder, hvis ikke lyden eller billedkvaliteten spiller. Vi sørger selvfølgelig for, at der er en god balance i sund fornuft og fornuftig sans, og derfor finder vi løsninger, der passer til jeres budget og behov.

Du kan kontakte os til en uforpligtigende samtale, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den bedste løsning udfra jeres behov. Indimellem kræver det forskelligt udstyr og teknologi ift. hvor mange deltagere i normalt er i et videomøde samt jeres behov for tilbehør som projektorer, mikrofoner, højtalere etc. Fortæl os om jeres situation, og lad os hjælpe jer med at kunne afholde professionelle et videomøde.