Videokonference

Få videokonference gratis i 6 måneder

COVID-19 har gjort etableringen af hjemmearbejdspladser en nødvendighed for mange. Det kan være en dyr og besværlig affære for mange virksomheder. For at holde hjulene i gang tilbyder WUAV derfor adgang til vores videokonferenceprogram, LifeSize, i 6 måneder. Klik her for at få en gratis periode på 6 mdr.

Læs om LifeSize længere nede på siden.

 

Møder mellem mennesker på lang afstand klares effektivt med et LIVE videokonference møde

Vil du have en WUAV-oplevelse, hvor der har taget højde for, om mødet er for 2, 10 eller 1000 deltagere?

Hos WUAV leverer vi professionel mødelokaleindretning, der kobler lys, lyd, projektorer, lærreder, storskærme, mikrofoner og højtalere sammen – i en enkelt og effektiv WUAV-løsning. Vi har solid erfaring med både små og store mødelokaler, hvor der er høje ønsker, store krav og forventninger til en WUAV-oplevelse.

WUAV software

WUAV leverer det software, der gør det nemt og sikkert at håndtere din videokonference. Og måske i kombination med det udstyr, der allerede er i virksomheden.

 

Hvad koster nyt AV-udstyr?

Vil du gerne have nyindrettet eller optimeret AV-udstyret i dit mødelokale, så kan du hurtigt og nemt selv beregne prisen på det ønskede udstyr med vores online mødelokale builder lige her. Klik og beregn med det samme.

Prøv vores online mødelokale builder her

 

 

Prøv rigtig videokonference – helt gratis

Vi er LifeSize partnere, og kan derfor tilbyde muligheden for at prøve rigtig videokonference.

Klik på dette link, udfyld formularen, og test den prisvindende LifeSize Cloud fra din PC.
Her kan du både invitere gæster, kollegaer og samarbejdspartnere til en WUAV-videokonference – fra din PC. Det er en forsmag på hvad vi kan tilbyde.

Service og undervisning
Dine ønsker og behov kan løses i en WUAV-løsning, der både kan omfatte installation, introduktion og udvidet undervisning i de mange muligheder, der kan gøre dit mødelokale og din videokonference til en WUAV-oplevelse.

Se nogle af vores forskellige videobars og soundbars her

Opfordring og udfordring
Når du ønsker at pris og kvalitet hænger godt sammen, tager vi fat om en god blanding af sund fornuft og fornuftig sans. Vi sætter pris på dine tanker og idéer med dit mødelokale og dine videomøder og tilsætter vores viden og erfaring.

Kontakt WUAV og få en WUAV-oplevelse.

Eksempler på referencer:

Support

Hos os får du altid WUAV-service. Du finder lidt tips, support og nyttige videokonference tricks her.

1854_Wuav_refferencer_Esb_apr16_28

1854_Wuav_refferencer_Esb_apr16_30

1854_Wuav_refferencer_Esb_apr16_31

Lifesize_Logo_Partner-Badge_Silver_F-web