Vil du undgå spildtid og have nye muligheder, der siger WUAV?

Nu kan du invitere kunder, kolleger eller leverandører ind i dit mødelokale, på en helt ny måde uden, de fysisk er til stede. Oplev hvordan mødet bliver levende når deltagerne også kan vise grafik, levende billeder og alt, hvad de ønsker at vise fra deres PC, tablet eller smartphone – samtidig med mødet, med synlige deltagere.

Uanset hvor i verden din kunde, kollega eller leverandør befinder sig, kan de bruge en mobil app i en virtuel WUAV løsning og deltage i mødet. Du kan mødes én-til-én eller mange på én gang.

Alle kan deltage uanset hvor de er, og uanset om de sidder ved et mødebord med en storskærm, ved en PC, tablet eller har en smartphone i hånden.

 

– Forestil dig, at du er på kontoret i Esbjerg og gerne vil mødes med en kunde, kollega eller leverandør fra København. Enten skal du eller deltagerne tage bilen og køre 3 timer ud og 3 timer hjem. Og så har vi slet ikke nævnt evt. vejarbejde, der kan forlænge køreturen ganske meget. Du kan undgå spildtid med en virtuel WUAV løsning.

– Forestil dig, at du har en produktion i gang i f.eks. Polen og gerne vil se den aktuelle status og se kvaliteten. Rejsetiden tur/retur er spildtid, som du kan undgå med en virtuel WUAV løsning.

Uanset hvilken situation du forestiller dig, kan du og alle deltage på en nem og effektiv måde.

Prisen for et effektivt virtuelt møde afhænger af øjnene der ser og ørerne der lytter. Det kan gøres top professionelt i høj kvalitet med det rigtige kamera, en god mikrofon og en storskærm i den rigtige størrelse til lokalet. Det kan gøres på flere måder, og har måske allerede tjent sig selv hjem efter et par møder, hvor du undgår spildtid. Det vil vi gerne fortælle mere om.

 

INVITATION
Vi vil gerne invitere dig til at opleve en virtuel WUAV løsning. Du er velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende visning af muligheder.

Du kan ringe til os på telefon 7511 9191 eller skrive til info@wuav.dk.