SUN-AIR ”flyvende” med en AV-løsning fra WUAV

Da flyselskabet SUN-AIR indviede deres nye domicil på Cumulusvej i Billund, var det med moderne AV-udstyr fra WUAV, som skulle medvirke til en mere effektiv mødekultur.

Hos SUN-AIR valgte man i efteråret 2017 at etablere nyt domicil, hvilket var en naturlig udvikling af en virksomhed i vækst. De nye lokaler skulle være moderne og samtidig være medvirkende til en mere effektiv mødeafholdelse.

Faciliteterne i mødelokaler er indrettet med kvalitetsudstyr leveret af WUAV, herunder touchskærme i 65”- 86”, hvor brugerne enkelt og intuitivt kan lave noter mv. Desuden er der etableret trådløs forbindelse til præsentationer.

I domicilets loungeområde er der installeret videovæg, som giver besøgende en flot præsentation af SUN-AIR og en wauv-(WUAV)effekt .

Ydermere er receptionen udstyret med velkomstskærme, som byder gæster velkommen i de moderne omgivelser, og viser i hvilket mødelokale de skal være.

En anden vigtig løsning for SUN-AIR er deres LifeSize videokonference løsning, som i høj grad medvirker til øget effektivitet på tværs af SUN-AIR lokationer i Danmark. Udstyret er etableret med de nye touchskærme, og i ”Board-room” er to skærme etableret; touchskærm i den ene ende, og videokonference i den anden, som samtidig kan filme eventuelle noter fra touchskærmen.

SUN-AIR har god erfaring med videokonference
Siden 2015 har SUN-AIR anvendt videokonferenceudstyr, der sørger for, at koncernens ledere sparer en del rejseaktivitet. Det fungerer desuden som en vigtig brik i den interne kommunikation og i forbindelse med forhandlinger med samarbejdspartnere verden over.

Valget af udstyr faldt på Lifesize, og blev også dengang leveret af WUAV (dengang under navnet Hjerting AV-Teknik).

–  Vi valgte udstyret, fordi det kunne tilpasses til vores behov, det kunne snakke med de fleste andre systemer, og det var enkelt og brugervenligt, fortæller SUN-AIR direktør Kristoffer Sundberg. Vi har siden anskaffelsen fundet ud af, at udstyret også er meget anvendeligt til undervisning. Man kan køre præsentationer ind over, så vi sparer omkostninger, der ville være ved at have en underviser på hver eneste lokation.

Mødebooking
Foran alle mødelokaler er etableret skærme til mødebooking, som giver brugerne mulighed for at vise status for mødelokalerne. Brugerne kan se, hvor lang tid lokalet er ledigt og lave ad-hoc bookinger direkte på skærmene foran mødelokalerne.

– Eftersom WUAV A/S havde leveret en god videokonference løsning til os, valgte vi at spørge dem til råds omkring løsningen for vores nye domicil. Da vi er en teknisk forankret virksomhed, var det vigtigt, at vi fik en moderne AV-løsning som kunne bidrage til vores fortsatte udvikling. Det har vi fået i samarbejde med WUAV, og forventningerne er til fulde indfriet. Kristoffer Sundberg – CEO, SUN-AIR A/S.

En global virksomhed
Sun-Air har udover hovedkontoret i Billund også afdelinger i Aalborg, Aarhus, Thisted og Sindal.
Selskabets beskæftiger 230 medarbejder, og forretningsområderne tæller foruden ruteflyvning, der finder sted i samarbejde med British Airways, en charterafdeling under brandet JoinJet.

Kontakt

SALGSAFDELING

Kontakt vores salgsafdeling

7511 9191

SEND MAIL

– vi er WUAV til at snakke med.

Peter Lose Sørensen

Projekt sælger

7511 9191

SEND MAIL

– og Peter er vild med kolde gys og ivrig WUAV-vinterbader.

Michael T. Tonnesen

Direktør & Partner

7511 9191

SEND MAIL

– og Michael er i øvrigt også WUAV-fan af EFB.

Jan Larsen

Teknisk ansvarlig – B&O Service

7511 5544

SEND MAIL

– og Jan er i øvrigt også WUAV-meget engageret i alle børns trivsel.

Torben Juhl

Teknisk ansvarlig – AV

7511 9191

SEND MAIL

– og Torben er i øvrigt også WUAV-flittig spinning-instruktør.

Ellen Holdensen

Bogholder

7511 9191

SEND MAIL

– og Ellen laver i øvrigt også WUAV-flotte postkort.

Hans Kristensen

Servicetekniker

7511 5544

SEND MAIL

– og Hans er i øvrigt også WUAV-entusiast i modeltog.

Brian Jensen

Service tekniker og installatør

7511 5544

SEND MAIL

– og Brian er i øvrigt også WUAV-vild med Lé Mans.

Jesper Jensen

Service installatør

7511 5544

SEND MAIL

– og Jesper er i øvrigt også WUAV-gør-det-selv-mand.

Per Julius

Service installatør

7511 9191

SEND MAIL

– og Per er i øvrigt også WUAV-musik som DJ om natten.

Danny B. Andersen

Service Installatør

7511 9191

SEND MAIL

– og Danny er helt vild med vandreture i skønne naturomgivelser.