Mødelokaler

Den perfekte mødelokaleindretning giver dig de bedste rammer til dit møde.

Vil du skabe de bedste rammer for dine møder, handler det om at indrette med det mest optimale inventar til netop DIT mødelokale. Desuden er godt AV udstyr til dit mødelokale et krav. Denne tekniske del af dit mødelokale er en samlet løsning med lys, lyd, projektor, lærreder, storskærme, mikrofoner, højtalere og trådløst billede.

Der er traditionelt set enkelte fokuspunkter i et mødelokale – et af dem er, hvilken skærmen, som du vælger. Her skal du se på, om lokalet egner sig bedst til en stor fladskærm, eller du ønsker at indrette med videovæg eller lærred. Vi vejleder dig om, hvilken skærm du skal vælge til dit mødelokale, og giver dig inspiration til din samlede mødelokaleindretning i forhold til dine fysiske rammer, du har til rådighed.

WUAV leverer vigtig viden om, og solid erfaring med små og store mødelokaler, hvor der er høje ønsker, store krav og forventninger til en WUAV-oplevelse.

Hardware – AV udstyr

  • Monitorer / storskærme / videovæg
  • Projektor / lærred
  • Mikrofoner
  • Højtalere
  • Lys / effekter
  • Trådløs billede

Software

WUAV leverer det software der gør det nemt og sikkert at håndtere de enkelte elementer hver for sig – eller i ét tryk. Du kan meget nemt styre hver enkel eller alle enheder fra et panel eller fra en iPad. WUAV leverer den færdige løsning.

Service og undervisning

Dine ønsker og behov kan løses i en WUAV-løsning, der både kan omfatte installation, introduktion og udvidet undervisning i de mange muligheder, der kan gøre dit mødelokale til en WUAV-oplevelse.

Opfordring og udfordring

Når du ønsker at pris og kvalitet hænger godt sammen, tager vi fat om en god blanding af sund fornuft og fornuftig sans. Vi sætter pris på dine tanker og idéer med dit AV udstyr til mødelokale, og tilsætter vores viden og erfaring.

Kontakt WUAV og få en WUAV-oplevelse.

Eksempler på referencer:

1854_Wuav_refferencer_Esb_apr16_16

AV udstyr til mødelokale

AV udstyr til mødelokale

AV udstyr til mødelokale

AV udstyr til mødelokale

AV udstyr til mødelokale

1854_Wuav_refferencer_Esb_apr16_20

AV Udstyr