Mødelokalebooking

Med mødelokalebooking får I nem booking af mødelokalet, og I kan hurtigt optimere brugen af mødelokalerne. I undgår samtidig, at et møde ikke starter til tiden, fordi lokalet er optaget.

 

 

En skærmløsning til mødelokalebooking fra WUAV er en komplet løsning, som sikrer en simpel implementering og planlægning- og samtidig effektiviserer ressourcerne i mødelokalerne. I sparer tid og penge, og får hverdagens mødeplanlægning til at fungere uden problemer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan fungerer mødelokalebooking?

Book via Outlook fra arbejdsstation

  • Læg mødet i din Outlook-kalender, som du plejer.
  • Skærmen foran mødelokalet synkroniserer automatisk med Outlook-kalenderen og viser,  hvornår lokalet er optaget – helt enkelt.

 

 

 

 

 

 

Book ad-hoc direkte på skærmen

Samtidig er det muligt at booke mødelokalet ad-hoc, når man står foran mødelokalet, og det er ledigt.

  • Du trykker på en knap, og vælger, hvor lang tid du vil booke mødelokalet.
  • Nu viser skærmen, at lokalet er optaget, også i Outlook kalenderen, så andre brugere kan se, hvorvidt lokalet er optaget eller ledigt.

 

 

 

 

 

 

Hos WUAV kan du vælge om du vil benytte et standard layout, købe et tilpasset layout eller selv lave et layout til formålet – det er meget fleksibelt. Her kan logo, farver og knapper mv. tilpasses.

Vil du høre mere om mødelokalebooking, så kontakt os allerede i dag på 75 119 191, skriv på mail salg@wuav.dk eller udfyld vores kontaktformular.

_________________________

Hvad koster nyt AV-udstyr?

Vil du gerne have nyindrettet eller optimeret AV-udstyret i dit mødelokale, så kan du hurtigt og nemt selv beregne prisen på det ønskede udstyr med vores online mødelokale builder lige her. Klik og beregn med det samme.

Prøv vores online mødelokale builder her