Lydsystemer

Det kan meget nemt høres, når der står professionelle folk bag de gode lydsystemer i et mødelokale eller på en plads. Det er den professionalisme, du får hos WUAV.

Vi har lydsystem-kompetencer til rådighed, som gør det muligt, selv i vanskelige akustiske lokaler, at etablere god lyd. Lige meget om dine ønsker og krav er klar tale, god musik eller høj forståelighed.

WUAV er autoriseret BOSE® PRO PARTNER. Det betyder at du får fagfolk til din rådighed, som ved hvordan lydbølger bevæger sig, og hvordan du opnår god lyd.

WUAV leverer vigtig viden om, og solid erfaring med effektiv og professionel håndtering af lyd, fra professionelle mikrofoner til mødelokaler til højtaleranlæg, der matcher til det publikum, gæster og kunder, der befinder sig i rummet eller på pladsen. Vi rådgiver også mere generelt om mødelokaleindretning.

Hardware

  • Højtalere
  • Mikrofoner
  • Panelstyring
  • Trådløse forbindelser

Software til Lydsystemer

WUAV leverer det software, der gør det nemt og sikkert at styre lyden og sikre en optimal oplevelse. Du kan meget nemt styre hver enkelt enhed, eller alle via trådløse forbindelser.

Service og undervisning

Dine ønsker og behov kan løses i en WUAV-løsning. Lydsystemer er mere end hardware. For os kan det omfatte digital lydtest og måling af rummets akustik, installation, introduktion og udvidet undervisning. Så er vi sikre på, at du er inde i de mange muligheder, der kan gøre dit rum eller plads til en WUAV-oplevelse.

Opfordring og udfordring

Når du ønsker at pris og kvalitet hænger godt sammen, tager vi fat om en god blanding af sund fornuft og fornuftig sans. Vi sætter pris på dine tanker og idéer med lyd, og tilsætter vores viden og erfaring.

Kontakt WUAV og få en WUAV-oplevelse.

Eksempler på referencer:

DSC_0722

DSC_0701

Imagebilleder til Hjerting AV Teknik

DSC_0699

DSC_0700

DSC_0703

DSC_0706

DSC_0713

Imagebilleder til Hjerting AV Teknik

Hjerting AV Teknik