Led storskærme og pyloner

Digitale pyloner eller LED skærme giver dig nye spændende muligheder for at vise levende billeder og budskaber i bevægelse.

Du kan bruge LED storskærme og pyloner udendørs og indendørs. Du kan bruge enkeltstående skilte eller kæde mange sammen til en serie af digitale storskærme og pyloner, som kan vise ens eller forskellige budskaber.

Du kan planlægge dine budskaber, så de bliver set og oplevet automatisk på det tidspunkt, du ønsker eller online/live. Det hele foregår via Internettet i et intelligent setup fra WUAV.

WUAV leverer vigtig viden om, og solid erfaring med udendørs LED storskærme og digitale pyloner i alle størrelser.

Effektiv og dynamisk anvendelse

  • Facader
  • Indkørsler
  • Stadions / arenaer
  • Torve / pladser

Software

WUAV leverer det software, der gør det nemt og sikkert at skifte budskaber på en enkelt skærm/pylon eller på flere. Du kan meget nemt styre hver enkel, eller alle, via den opkobling, de har til Internettet. Uanset hvor du befinder dig, kan du koble dig på softwaren, fra din pc eller tablet, og styre dine skærme/pyloner.

Du kan vise film, PowerPoint, flash, animationer, billeder og tekster. Dit indhold på LED storskærme og digitale pyloner kan nemt opdateres og ændres.

Service og undervisning

Dine ønsker og behov kan løses i en WUAV-løsning, der både kan omfatte installation, introduktion og udvidet undervisning i de mange muligheder, der kan gøre din digitale skærm/pylon til en WUAV-oplevelse.

Opfordring og udfordring

Når du ønsker at pris og kvalitet hænger godt sammen, tager vi fat om en god blanding af sund fornuft og fornuftig sans. Vi sætter pris på dine tanker og idéer med digital skiltning og tilsætter vores viden og erfaring.

Kontakt WUAV og få en WUAV-oplevelse.

Eksempler på referencer:  

Imagebilleder til Hjerting AV Teknik

DSC_0584