Lad os skabe rammerne for dine videokonferencer

Lad os skabe rammerne for dine videokonferencer

En klar lyd og et skarpt billede er afgørende faktorer for at sikre effektiviteten af dine videokonferencer. Hos WUAV er vi eksperter i at indrette professionelle mødelokaler til videokonferencer. Vi kobler lys, lyd, projektorer, lærreder, storskærme, mikrofoner og højttalere sammen – i en enkelt og effektiv WUAV-løsning. Lad os skabe rammerne for dine videokonferencer, så lover vi en digital konferenceoplevelse, som er identisk med møder i den virkelige verden.

Vores omfattende pakkeløsning – som indebærer installation, introduktion, og undervisning – er fleksibel, og afhænger af din virksomheds størrelse, ønsker og behov. Sådan leverer vi AV-løsninger til videomøder og videokonferencer.

Vi finder den rette AV-løsning til din virksomhed

WUAV leverer det software, der gør det nemt og sikkert at håndtere din videokonference – og måske i kombination med det udstyr, der allerede er i virksomheden. Vi er uafhængige af brands og tilbyder den softwareløsning, som passer bedst til opgaven og din virksomheds behov, uanset om det er Microsoft Teams, Zoom eller en helt tredje.

Vi bestræber os altid på at skabe ”WUAV!” oplevelser med vores AV-løsninger.

Her kan du selv beregne prisen for nyt AV-udstyr

Vil du gerne have nyindrettet eller optimeret AV-udstyret i dit mødelokale, så kan du hurtigt og nemt selv beregne prisen på det ønskede udstyr med vores online mødelokale builder lige her. Klik på knappen og beregn med det samme.

 

   Prøv vores online mødelokalebuilder her   

 

Videobar og konferencesystem

Skal din virksomhed være topprofessionel og have de bedste rammer for et godt møde – uanset om det blandt kollegaer eller med forretningspartnere på den anden side af jorden? Så bør du installere en videobar – et professionelt alt-i-en konferencesystem. Så er I sikret den bedste lydkvalitet og krystalklar videokvalitet til jeres møder. Læs mere om videobaren, der kan gøre dit online møde mere naturligt.

 

Kontakt WUAV og få en uforpligtende samtale om AV-løsninger til videomøde og videokonferencer. Udfyld formularen herunder eller ring til os på 75 119 191.