Kirker

I mange kirkerum giver arkitektur og materialevalg udfordringer i forhold til akustik, efterklang og taleforståelighed. WUAV skaber de bedste lydforhold, som sikrer en fremragende taleforståelighed og en god lydoplevelse for både personale og menighed uanset placering i kirkerummet.

Med de rigtige lydforhold kan kirkegængere uden problemer høre, hvad der bliver sagt i kirken og samtidig få en fantastisk oplevelse af musik og toner. Lyden er med til at skabe den helt rigtige ramme og ro omkring de kirkelige handlinger.

Ved planlægning af et nyt lydsystem tages der udgangspunkt i kirkens arkitektur og akustik. Ved hjælp af avancerede computermodeller, bliver der udviklet et lydsystem, som passer optimalt til den givne akustik.

Andre kirker har grundet den flotte arkitektur et begrænset udsyn, hvorfor skærme og kameraer kan være med til at hjælpe alle til at få en god oplevelse. På den baggrund kan skærme og kamera integreres så de passer elegant ind i omgivelserne.

Problemer med lyd og teleslynge? Klik her og læs mere

AV løsning
Baseret på avancerede målinger af rummet tager vi hånd om at levere en WUAV-løsning, som har den mest optimale placering og installation af udstyret i rummet. Hos WUAV er vi ikke bundet til specifikke leverandører af udstyr. Vi finder den løsning, hvor teknik, æstetik og økonomi skaber den bedste treenighed i kirken.

Hardware
Som BOSE Pro. Partner er vi uddannet til at rådgive om lyd og dens virkninger. Med vores BOSE Modeller har vi mulighed for at vitalisere lyden og vælge den rigtige løsning, inden den installeres.

Software
WUAV leverer det software der gør det nemt og sikkert at håndtere det nye udstyr. Brugerstyringen skal være nem og anvendelig for de mennesker, som skal betjene det.

Service og undervisning
Dine ønsker og behov kan løses i en WUAV-løsning, der både kan omfatte målinger, installation, introduktion til de mange funktioner, som udstyret tilbyder. Til slut ender I med at få en WUAV-oplevelse.

Opfordring og udfordring
Vi har stor viden om en lang række produkter på markedet. Vi leverer professionel rådgivning og opmåling og sætter naturligvis jeres ønsker og behov i første række. Desuden står vi inde for, at pris og kvalitet hænger godt sammen.

Hent vores Kirkebrochure her

Eksempler på referencer:

  • Sædden Kirke
  • Hjerting Kirke
  • Skads Kirke
  • Guldager Kirke
  • Sankt Nicolai Kirke, Åbenrå
  • Brabrand Kirke
  • Vonsild kirke

… og mange flere!

 

Kontakt WUAV og få en WUAV-oplevelse.