BLOGINDLÆG

Skab en effektiv og rar arbejdsplads derhjemme

Grænserne mellem arbejdsliv og familieliv er mere flydende end nogensinde. Derfor skal dine værktøjer hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer for din plads og din tid.

Det kræver engagement og udholdenhed at komme igennem en dag, der er tæt besat med møder. Derfor er det vigtigt, at du blandt andet kan skabe produktivitet i støjfyldte omgivelser og sikre den perfekte lydkvalitet under vigtige samtaler.

Her giver vi dig et bud på nogle produkter, som gør at du kommer nemmere gennem arbejdsdagen.

Med Bang & Olufsens Beosound A1 får du mulighed for nemt og hurtigt at parre dine enheder. Bluetooth 5.1 og tre interne mikrofoner sørger for, at forbindelsen aldrig svigter under håndfri konferenceopkald.

Med produkter fra Bang & Olufsen kan du skabe en hjemmearbejdsplads med krystalklar lydkvalitet på opkald og online møder.

Vil du have arbejde og fritid til at gå op i en højere enhed, så giver Beoplay E8 høretelefoner dig langvarig brugerkomfort, krystalklar opkaldskvalitet, intuitiv betjening og kraftfuld lyd.

Desuden opnår du fremragende støjreduktion, høj komfort ved lang tids brug og enkel oprettelse af forbindelse til din foretrukne enhed ved hjælp af Swift Pair, Google Pair eller AirPlay, så du kan holde kontakten til dine kolleger og venner – og selvfølgelig lytte til den musik, du elsker.

Beoplay H95 giver dig det bedste af det, du har brug for, når du arbejder hjemmefra: kraftfuld, adaptiv støjreduktion, der hjælper dig med at fokusere uanset omgivelserne. Krystalklar lyd under alle dine samtaler. Medrivende lyd, der inspirerer dig og hjælper dig med at slappe af. Langvarig komfort, når arbejdsdagen trækker ud. Det hele i et udsøgt design og eksklusive materialer.

Dit hjem er omdrejningspunktet for alting

Når du arbejder hjemmefra, skal du selv skabe dit arbejdsrum. Med Bang & Olufsen får du det bedste af det bedste, både hvad angår fokus, komfort og nydelse. Og det hele i et elegant design, der passer perfekt ind i dit hjem.

Bliv set fra dit hjemmekontor med et professionelt kamera til en god pris

Med kameraet VLCAM75 fra Vivolinks får du perfekt funktionalitet til at skabe levende billeder med klar lysstyrke og supergod farvegengivelse fra dit hjemmekontor.

Kameraet har højkvalitets CMOS-sensor og tilbyder 80 graders FOV vidvinkelobjektiv med minimal visuel forvrængning på kort afstand og hurtig fokusering.

Med dens indbyggede mikrofoner med god stereolyd fungerer kameraet perfekt sammen forskellige platforme til videomødet.

Få professionel rådgivning til indretning af dit hjemmekontor

Vi står altid klar til at rådgive dig omkring indretning af dit hjemmekontor, hvad enten du har brug for den bedste lyd eller de skarpeste billeder. Kontakt os allerede i dag telefon 75 119 191 eller skriv til os på salg@wuav.dk – så hjælper vi dig hurtigt videre med den rette løsning.

Relaterede blogindlæg

Læs flere lignende artikler

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!