BLOGINDLÆG

Nye ThinkSmart enheder giver øget fleksibilitet

Med den nye smarte ThinkSmart-løsning fra Lenovo er det muligt at kombinere innovativ teknologi med en personligt tilpasset løsning. Her får du mulighed for at skabe en mere produktiv hverdag og et sjovere samarbejde med dine kolleger, samarbejdspartnere og kunder.

Nyhederne hedder ThinkSmart Core og ThinkSmart Controller – og er et sæt, der er designet til at give større fleksibilitet og øget skalérbarhed – med de to enheder kan du anvende dit mødelokale præcist efter dine behov. De to komponenter kan anvendes sammen med i forvejen installeret udstyr, som anvendes til Microsoft Teams eller Zoom møder.

ThinkSmart Core er kraftfuld og med sikker ydeevne

ThinkSmart Core-computerenheden er baseret på 11. Gen Intel® Core™ vPro®-processorer med Intel® Iris® x e grafik, der sikrer optimal produktivitet. ThinkSmart Core leveres certificeret til og forudindlæst med Microsoft Teams Rooms – perfekt til medarbejdere, der skal oprette forbindelse, dele og samarbejde på en nemt og sikker måde. Systemet kører på Windows 10 IoT Enterprise SAC OS.

Visuel nærhed og nem administration

Med Microsoft Teams er det nemt at starte og afholde møder, dele indhold og samarbejde online – uanset hvor din mødeforbindelse befinder sig. Controlleren er udviklet brugervenligt med to visningsvinkler, samt integrerede IR-sensorer, der registrerer tilstedeværelsen i lokalet og automatisk tænder eller slukker for systemet, og USB-C-forbindelse. ThinkSmart Controller har en 10,1″ HD smudsafvisende og antirefleks 10-punkts touchskærm.

Med en abonnementsbaseret administrationskonsol gør ThinkSmart Manager-softwaren det nemt lokalt at administrere, overvåge – og også at fejlfinde på – alle organisationens ThinkSmart-enheder. Softwaren er inkluderet i et års Premium-abonnement. Herefter får du mulighed for at abonnere på enten Basic eller Premium for fortsat at benytte administrations-softwaren.

Det samlede ThinkSmart Core Kit inkluderer også ThinkSmart kamera og ThinkSmart højttaler, der tilsammen udgør en fuld løsning med intelligente features samt billede og lyd af høj kvalitet, der giver en exceptionel oplevelse af online samarbejde.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om det nye ThinkSmart Kit, evt. hvordan det kan fungere i din virksomhed, så kontakt os på 7511 9191. Vi står klar til at rådgive dig og hjælpe dig videre.

Relaterede blogindlæg

Læs flere lignende artikler

Tilmeld nyhedsbrev

...og hold dig opdateret løbende.

Tak for din tilmelding

Få et oplæg

Udfyld vores formular og modtag et prisoplæg på dit ønskede setup

You have Successfully Subscribed!